left-triangleup-triangleright-triangleright-arrowdown-trianglemenu-thinright-pointerdown-arrowcross-thinleft-arrow
Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Ved å benytte 2021aarsrapport.banenoreiendom.no aksepterer du denne bruken.
Les mer

Q1

2021

Landsdekkende ramme­avtale for ladestasjoner

Avtalen med Smartly AS ble inngått i januar og omfatter etablering og drift av ladestasjoner for våre leietakere rundt om i landet.

Q2

2021

Silicon Valley på Hamar

Nyhetsbildet flommet over da vi i juni lanserte planen om et signalbygg like ved stasjonen som skal huse forskning, innovasjon og business. Innlandet Science Park blir på ca. 40 000 kvm. og er et samarbeid med Sparebankstiftelsen Hedmark.

Q3

2021

Åpning av Ås sykkelhotell

1. juli var det offisiell åpning av sykkelhotellet som har totalt 388 plasser, hvorav 208 er inne i selve hotellet. Hotellet ligger rett ved Ås stasjon.

Q4

2021

Vi kjøpte Strandgata 19 i Oslo

Bygget, som også er kjent som Paleet parkeringshus, er et kombinert kontor-, forretnings- og parkeringsbygg med Østbanehallen og Oslo S som nærmeste nabo. Kjøpet ble gjort i begynnelsen av oktober og er et ledd i vår strategi om å utvikle attraktive knutepunkt som gjør det lettere for flere å benytte toget.

Har du også lest disse?

Leder: Gode resultater både for miljøet og for bunnlinja

Eiendommene og utviklingsprosjektene våre er uløselig knyttet til knutepunktene og jernbanen. Det er her vi planlegger, forvalter og utvikler eiendommene. Målet vårt er å skape attraktive knutepunkt som gjør at flere benytter toget fremfor privatbilen.

Les mer

Gjør Oslo S til et varmere sted

I det travle mylderet av reisende på Oslo S strander mennesker som ikke finner veien videre i livet. Men noen ser nettopp dem som nesten forsvinner i mengden. I samarbeid med Bane NOR Eiendom gjør Kirkens Bymisjon Oslo S til et varmere sted.

Les mer

Skaper nytt liv i byen

Hvordan kan Kristiansand bli en enda grønnere og mer levende by? Quadrum skal bidra. Det nye kvartalet som reiser seg i sentrum skal bidra til å styrke byen og lokke folk til Kvadraturen.

Les mer